Authoring studio

Authoring, dvd menü, cd tervezés


Semmi szükség nincs arra, hogy drága softwareket vegyen, mert mi megkönnyítjük és elérhetõvé tesszük, hogy profi CD/DVD-i legyenek. Mindegy, hogy egy rövid filmet, oktatófilmet vagy videoklipet szeretne készíttetni, az elképzeléseit azonnal valóra váltjuk. Csak küldje el nekünk a videóját, a képeit, a szöveget vagy bármi mást, amit szeretne, hogy rajta legyen a disken. Egy teljesen interaktív CD/DVD-vé alakítjuk át és garantáltan dinamikus, profi bemutatkozó anyaga, kisfilme lesz. Teljeskörû szolgáltatást nyújtunk, egyedi áron.  Lehetõvé tesszük, hogy a projektje, megkapja azt a figyelmet, amit megérdemel.Az adathordozok.hu átfogó elõ-masterelési megoldásai közé tartoznak a CD authoring szolgáltatások mint a például a CD-kódolás és CD navigáció létrehozása. Szakembereink biztosítják, hogy minden a tartalom minden eleme simán és zökkenõmentesen mûködjön.

Mivel a CD/DVD authoring egy felhasználóbarát és funkcionális menü designt készít, ezért ez egy fontos lépés a lemez termelés során. Az authoring biztosítja továbbá, hogy az emberek lássák, élvezzék és értékeljék a lemez tartalmát, amely magában foglalhat interaktív tartalmakat mint például a cég webcímét, email címét, pdf vagy egyéb dokumentumokat. Ne feledje, hogy az authoring értéket ad a CD/DVD-hez így válva az üzleti kommunikáció kiváló eszközévé.

Az adathordozok.hu az authoring részeként kínál továbbá másolásvédelmi funkciókat, biztosítva, hogy ne másolják illetéktelenül lemezeit.


   

ÁRAJÁNLATOT
SZERETNE
KÉRNI?

Authoring áraink közül

 

 

Audio CD, mastering
20.000 Ft + ÁFA-tól
Egyszerû DVD menü készítése
25.000 Ft + ÁFA-tól
Weboldal integrálás CD lemezre 20.000 Ft + ÁFA-tól

Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés