Szállítási,logisztikai információk

A honlapunkon megjelölt szállítási határidõt attól a pillanattól kell számítani, amikor ügyfélszolgálatunk visszajelzi a rendelés elfogadását. A csomagja elindításáról e-mailben értesítjük, és megadunk egy csomagszámot. Ezzel a számmal követheti a csomagja útvonalát a szállító hálózatában. A csomag átvételekor kérjük, a szállító jelenlétében ellenõrizze a csomag állapotát és tartalmát (reklamációját nem áll módunkban elfogadni, még abban az esetben sem, ha az átvételi elismervényen feltüntette, hogy a reklamáció jogát a kicsomagolást követõen fenntartja).

Országos szállítás

Az ország egész területén biztosítunk gyors, rugalmas szállítást. Saját teherautóval illetve alvállalkozókkal.

Ingyenes master lemez elhozatal

Kérésére futárunk elhozza sokszorosítandó mastert, grafikai terveket. Nettó 100.000 forint felett díjtalanul.

Komplettírozás

Az elkészült megrendelést komplettírozzuk, majd kartondobozokba csomagoljuk. A csomagolásnál mindig ügyelünk arra, hogy törésmentes legyen, ne sérüljön a transzfer során. Minden csomagot érték biztosítással küldünk. Elküldött árajánlatunk minden esetben tartalmazza a díjtalan karton csomagolást.

Futár információ

A futárszolgálat kiszállítás elõtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét idõpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik, egyedi igény esetén akár szombaton is.

Külföldi szállítás

Ha Ön külföldrõl vásárol, akkor sem kell lemondania a kényelemrõl és a gyorsaságról!

Külföldi vásárlóinknak a szállítási költséget a megrendelés árával együtt elõre kell fizetniük, átutalással. Mielõtt megrendeli termékét, kérjen információt tõlünk.  Az e-mailben vagy telefonon megjelölt határidõn belül átadjuk csomagját a futárszolgálatnak. A szállítást az Európai Unió országainak többségébe a GLS futárszolgálat, egyéb esetekben a UPS és DACHSER végzi, a szállítási idõ 2-5 munkanap közé esik a konkrét célországtól függõen. Az EU-n kívüli országokba  elsõbbségi szolgáltatásával szállítunk, mely rendkívül gyors kiszolgálást tesz lehetõvé. A fuvardíj súlyfüggõ - rendszerünk online módon kalkulálja és Ön a vásárlás befejezésekor hagyhatja jóvá. Az esetlegesen felmerülõ vámköltségeket a szállítási költség nem tartalmazza, így azt a csomag átvételekor kell kiegyenlíteni.

Kérjen ajánlatot ide kattintva!

Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés