Cikkek

2 DVD összefüzése 1-re
Adott egy film, ami 2 lemezen van elhelyezve (pl.: most kijött a Leon, a profi). A leírás a film (bármely másik is természetesen) DVD 1 és DVD 2 lemezeinek összefüzéséröl szól. Ezzel a megoldással egyszerüen, és gyorsan, és a film belsö adatait - /frame - chapter - stb./ megtartva össze füzhetjük a két dvd-nket.

Programok:

-DvdDecrypter vagy bármilyen rippelö

-VobEdit

-IfoEdit

-Total Commander vagy bármilyen file kezelö 1 – film 2” könyvtárba /rippelésre a DvdDecrypter az egyik legjobb, és ingyenes/.

Egy file kezelövel a „film 2” könyvtárban lévö film „vob”-okat átnevezzük pl: „VTS_01_1.vob” –ról „VTS_01_001.vob” –ra, és így tovább az összes film vob-okat.

A VobEdit programmal megnyitjuk az „Open” füllel a „film 1” utolsó „vob” file-t /PL: VTS_01_4.vob/. Középen lévö függöleges görgetö füllel a legaljára csúsztatunk, és a baloldali adatokban visszafelé megkeressük az utolsó „Navigation Pack”-ot, majd arra kattintva a jobboldalon, az abból nyíló adatok közül megkeressük a „VOB ID”-t. Majd a hozzátartozó „Value” számot megjegyezzük-feljegyezzük (amelyik megy).

Újraindítjuk a VobEdit-et.

Ismételten megnyitott VobEditben, az „Open” füllel megnyitjuk a „film 2” elsö átírt „vob” file-át /PL: VTS_01_001.vob/. Az „Edit” file menüböl (bal felül), megnyitjuk a „Joint Clips”-et. A felajánlót file-t elmentjük ahova akarjuk, és a felbukkanó „dialog” fülben a „First VOB ID” hez hozzá adjuk az „film 1”-böl kinyert „Value” számot (pl: ha az 2, akkor a beírt szám 3). Ezáltal elindul az átalakítás. Ha elkészült, bezárjuk a VobEdit-et.

Egy file kezelövel az így elkészült „vob”-okat áthelyezzük az „film 1” mappába úgy, hogy az utolsó film „vob” sorszáma után folytatólagosan legyen. Tehát ha az elsö négy vob-ból állt, akkor az elkészültek öttel kezdödnek, és folytatva / VTS_01_1.vob -….- VTS_01_4.vob majd VTS_01_5.vob -….. stb. /.

A „fim 1” Dvd alap IFO-BUP adatait kitöröljük.

Majd az IfoEdit-tet elindítva újra írjuk az elkészült Dvd „.ifo” és „.bup” adatait.

Tehát az IfoEdit-ben megnyitjuk a „Create IFOs”-t, és az elöbbiekben összerakott vob-okat megnyitjuk az „output Stream”-ben. Ha az alatta levö „Same as source”-ban kipipáljuk a négyzetet, akkor rögtön a „vob”-ok elé rakja az IFO és BUP kiterjesztéseket.

Ezáltal elkészült a film két DVD összefüzése, amit még összehúzni is kell, kihagyva a nem kellö nyelv-felirat részeket /pl: dvd2one-nal/

Szerző : RumiEgyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés