Cikkek

A Digipack DVD tok - az otthoni filmnézés és az elegancia találkozás

Kérjen egyedi árat digipack termékre!

Előfordul, hogy egyes komoly filmrajongók nem elégednek meg a hagyományos, műanyag DVD tokkal, esetleg túl unalmasnak, átlagosnak találják. Ha valamiről, akkor a Digipack DVD tokról ezek a jelzők biztosan nem mondhatóak el: már első pillantásra igényes, elegáns látványt nyújt karcsú kinézetével.Bár, mivel papír alapú, kevésbé ellenállóbb a sérülésekkel szemben mint a hagyományos műanyag DVD tok, a legfanatikusabb gyűjtőket ez sem tartja vissza. Egy ilyen DVD csomagolásra sokkal jobban vigyáz egy gyűjtő, minthogy bármilyen sérülés veszélye fennálljon. A Digipack DVD toknak több fajtája van: legelterjedtebb a négy paneles, de ezen felül létezik hat, illetve nyolc paneles változat is, sőt, a panelek száma tetszés szerint növelhető az igények, és természetesen a fizikai megvalósíthatóság szerint.

2003-ban került a mozikba az „Egy Hét Pesten És Budán” című film, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében. A film idővel DVD-n is megjelent, sőt, később a „Szerelem” című, 1971-es, szintén Makk Károly által rendezett és szintén a Darvas-Törőcsik páros főszereplésével készült filmmel együtt újra kiadták díszdobozban. A lemezeket négy paneles Digipack DVD tokokba csomagolták: mi sem bizonyítja jobban ennek a toknak a minőségét, minthogy bennük ilyen kvalitású művészek nevével fémjelzett filmművészeti alkotásokat jelentetnek meg? Az átlátszó DVD-tartó tálcán keresztül a Digipack tok belső paneleire nyomtatott grafikák is láthatóak.2010 végén jelent meg a „Zorán Antológia 74 – 79” című DVD, hat paneles Digipack tokban. A plusz panelek a több DVD-s kiadványok esetén szükségesek, az egy DVD-s kiadványok esetén azonban lehetőséget biztosítanak több kép, illetve szöveg elhelyezésére a borítón.Nagy várakozást megelőzően 2005-ben került kiadásra a Pink Floyd „P•U•L•S•E” című koncert DVD-je, négy paneles Digipack tokban. Az ügyes, egymásra csúsztatott elrendezésnek köszönhetően elegendőnek bizonyult a négy paneles változat, az elülső borító paneljének belső oldalán egy zsebet is kialakítottak, melybe belecsúsztatták a bookletet, valamint plusz ajándékként egy képeslapot. Hiába, a legjobbak nem tévednek: ha a szakma legnagyobbjai teszik le a voksukat a Digipack DVD tok mellett, legyen az filmművészet vagy zeneipar, nincs okunk kételkedni benne. Ezen példákat áttekintve bizonyossá válik számunkra, hogy a Digipack DVD tok a média bármely területén megállja a helyét.

Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés