Cikkek

A Jacket karton tok, mint többlemezes CD-gyűjtemény főszereplője


Előző cikkünkben szó volt a Jacket karton méreteiből adódó praktikusságáról. Most konkrét példát is hozunk erre.

2008-ban, a „Mamma Mia!” című film sikerén felbuzdulva az ABBA együttes kiadta az összes stúdiólemezét, az 1973-as „Ring Ring”-től egészen az 1981-es „The Visitors”-ig, „The Albums” összefoglalónév alatt. A Box Set tartalmazott továbbá egy bónusz CD-t, illetve egy 40 oldalas bookletet is. A viszonylag nagy mennyiségű tartalom ellenére a gyűjtődoboz mérete visszafogott, egyben esztétikus. A nyolc stúdióalbum és egy bónuszlemez a booklettel együtt kényelmesen elfér a dobozban, ismét bizonyítva a Jacket karton tok praktikusságát.

Mint azt az előző cikkben említettük, a Jacket karton tok nem más, mint az LP-borítók kicsinyített mása. E kijelentést tovább erősíti ez a kiadvány: a Jacket kartonok két oldalára a régi nagylemezek eredeti borítóit nyomták, sőt, a CD korongokra a bakelit lemezeket idéző barázdás mintázatokat préseltek. Nosztalgikus, mégis modern és ötletes.

Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés