Cikkek

A Tripla CD tok - The Platinum Collection

Első pillantásra talán szokatlan látvány lehet a Tripla CD tok, hiszen hiányzik belőle a Dupla CD tok esetében már megszokott szimmetrikusság, mégis megvan a maga helye az adathordozó tokok világában. Legfőképp a zeneiparban alkalmazzák, néha úgynevezett „Platinum Collection” válogatásoknál.Megesik, hogy egy együttes, miután válogatáslemez kiadására szánja el magát, annyi dalt szelektál, hogy az nemhogy szimpla, de dupla CD-s válogatásra sem fér rá. Pláne, ha azelőtt kiadatlan dalokat, remixeket, esetleg élő felvételeket is szándékukban áll megjelentetni. Számos nagynevű együttes vagy szóló előadó alkalmazta a Tripla CD tokot háromlemezes válogatásoknál, úgy mint a Deep Purple, az Enigma, a Genesis, vagy Tina Turner. A Queen is kiadott egy hasonló kiadványt 2000-ben, az 1994-es „Greatest Hits I & II”-t egészítették ki az 1999-ben megjelent „Greatest Hits III” lemezzel.

Gary Moore 2006-ban jelentkezett „Platinum Collection” kiadvánnyal. A tripla CD-s válogatás érdekessége, hogy az első lemezen Rock, a másodikon Blues, a harmadikon élő felvételek hallhatóak. Az első lemez Gary 1989-es „After The War”-ig tartó, leginkább rockos korszakából szemezget (kivéve két dalt a „Dark Days In Paradise” albumról, azok 1997-esek), míg a második korong a kilencvenes évek első felének három blues-lemezéről sorakoztat fel dalokat. A harmadik, élő felvételeket tartalmazó CD stílusok tekintetében vegyes képet mutat. Ez a hármas válogatáslemez jó példa arra, hogyan kell feltölteni egy Tripla CD tokot úgy, hogy az ne váljon unalmassá, s ne laposodjon el.


Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés