Cikkek

Ahol adathordozó azelőtt még soha nem járt: a névjegykártyák világa


Névjegykártya CD. Számunkra talán furának tűnhet első olvasatra e két szó kapcsolata, pedig egy, nyugat-európában már bevett dologról beszélünk.Mi is az a névjegykártya? Egy papírdarab, melyre a névjegykártya átadójának neve, foglalkozása, elérhetősége szerepel - elsőre mind ezt gondoljuk. Sokan nem tudják, hogy már magának a névjegykártya átadásának saját „kultúrája” van. Japánban például már az átadás közben felvett testtartás is a rituálé része. Való igaz, az első benyomás felettébb fontos, hiszen egy jól sikerült találkozás képes egy virágzó üzleti kapcsolat alapkövét letenni épp úgy, mint egy rossz élmény minden tervet kártyavárként összedönteni.

Hogy jönnek a képbe az adathordozók? Mint mindent, ami mindennapi életünkben hasznos és fontos szerepet játszik, a névjegykártyákat is elérte a fejlődés szele. Az alapötlet az volt, hogy minél több információt helyezzenek el úgy egy névjegykártyán, hogy annak mérete csak minimálisan, vagy egyáltalán ne változzon. Ezután magától értetődőnek tűnt, hogy kisméretű compact discet, úgynevezett „Mini CD”-t helyezzenek el egy névjegykártya méretű tokba. Ez a tok lehet átlátszó is, hogy a „Mini CD”-re írt szöveg vagy grafika már elsőre látható legyen. Idővel terek nyertek a „Mini DVD”-k is.

Kinek ajánlott a Névjegykártya CD/DVD? Mindenkinek, aki vonzódást érez az egyszerű dolgok modern megvalósításához. Üzletemberek számára végtelenül praktikus, hiszen az adathordozóra referenciaanyagok is ráírhatóak, így az üzletfelek első kézből értesülhetnek az üzletkötés részleteiről. Zenészek, zenekarok számára is kiváló választás, a CD-re, illetve DVD-re nagy mennyiségű zeneszám, vagy videoklip is feltölthető, így a saját anyagok széles körben való terjesztése könnyen megoldható.

Exkluzív külsejének köszönhetően bárki, aki kézhez kap egy adathordozós névjegykártyát, egyből késztetést is érez, hogy azt otthon behelyezze a számítógépébe, s megtekintse. Egyszerűségének és praktikusságának köszönhetően várhatóan gyorsan népszerűvé fog válni Magyarországon.

Ismerje meg névjegykártya CD gyártási lehetőségeinket

Névjegykártya CD gyártás
Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés