Cikkek

CD és DVD tintasugaras nyomtatás


Kizárólag erre a célra készült, speciális fehér (vagy ezüstös) felülettel ellátott CD és DVD lemezeket lehet tintasugaras eljárással feliratozni. Ehhez speciális nyomtatóra van szükség. A kereskedelemben már kaphatók házi használatra készült, lemezek nyomtatására is alkalmas nyomtatók, azonban ezek minősége általában nem éri el a legmagasabb színvonalat. A tintasugaras nyomtatás technológiája nem teszi lehetővé a tökéletesen vízálló felületet, azonban az lakkozással tökéletesen vízállóvá tehető. Az általunk készített lemezek természetesen lakkozást is kapnak, amely költségét áraink magukban foglalják.

A nyomtatás 4800dpi-s nyomtatóval történik, így fotóminőségű felületet lehet létrehozni. Az ajánlott felbontás mindig a festendő ábrától függ. Minél több és finomabb árnyalattal, illetve rajzolattal rendelkezik a grafika, annál nagyobb felbontást kell választani. A felbontás így kihat a kép minőségére. A gyakorlatban 300dpi-s felbontás már elegendő.

Fontos tudni, hogy a képernyőn megjelenő kép, és a kinyomtatott ábra színei nem lehetnek azonosak, mivel a képernyő és a nyomtatott felület más-más médium, más a színvisszaverő és megjelenítő képessége. Általánosságban elmondható, hogy kicsit világosabb árnyalatú lesz a nyomtatás, mivel a festék nem tökéletesen transzparens, ráadásul egy fehér felületre kerül.
Alkalmazási területe

  • Gyakorlatilag tetszőleges darabszám, jellemzően néhányszor 10 darabtól, több száz vagy akár ezer darab esetén
  • Ha írható CD DVD lemezre van szükség, amely más technológiával drágább lenne
  • Ha nem akar egyszerre nagy mennyiséget legyártatni, hanem időnként utángyártani, költségkímélés érdekében
  • Ha nem akar egyszerre nagy mennyiséget legyártatni, mert időnként frissül a tartalom

Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés