Cikkek

CD lemez túlírása NERO-val
Nos, talán a NERO az egyetlen olyan alkalmazás (a Windows-on kiül:-) ), ami nem free, de mégis érdemes érte pénzt kiadni... Természetesen demo változata is van, ám az korántsem nyújt annyi lehetőséget mint a teljes verzió. Véleményem szerint, nem nagyon akad a NERO-n kívül még egy olyan cd/dvd író program, ami ennyire sokrétűen használható lenne mint ez. Rengeteg kiegészítő program található hozzá, amik nagyban megkönnyitik a dolgunkat munka közben.

Természetesen magyar nyelvi file is van hozzá.

Most ebben a részben, egy olyan tippet mutatok be ami elég hasznos lehet bizonyos esetekben.
Már egyre többen dvd-re mentik az adataikat, nekik ez nem igazán jelent problémát, de például zenék esetében, amiket cd-re irunk ki, vagy akik nem rendelkeznek dvd iróval és filmjeiket cd-re irják, ez elég jól jöhet:-)

Előfordul, hogy a kiirandó adat (film, zene) mérete nagyobb egy szabványos 700MB-os lemez méreténél. A tömörités, vágás nem igazán jó megoldás, mert minőségromlást, adatvesztést okozhat. Ennek a kis tippnek a segítségével lehetőséget kapunk arra, hogy a 700MB-os lemezre, 715-718MB adatot írhassunk fel.

Nyissuk meg a NERO Burning ROM-ot, majd a fájl - beállítások résznél módosítsuk a beállításokat úgy, ahogy az a képen, a piros keretben látszik:Ezek után kattintsunk a különleges beállítások fülre és ott is változtassuk meg az adatokat, illetve engedélyezzük a túlírást!Ezek után a beállátás részt be is zárhatjuk, itt már nem kell mást módosítani. Nincs más dolgunk ,mint megírni a lemezt, viszont a túlírást csak egyféleképpen csinálhatjuk!
Előszöris a lemezt csak egymenetes módban lehet írni:Másodszor pedig a lemezt Lemez-egymenetben/DAO módban írjuk:Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés