Cikkek

Digipak CD tok - a legigényesebb hagyományos CD borító

Napjaink két legelterjedtebb CD tokja közül a digipack, akárcsak a DVD-s változat esetében, itt is exkluzivitást, eleganciát sugároz. Rendszerezés esetében sokkal nagyobb gondosságot igényel normál, műanyag társánál. Sokak számára már a tapintása is jóval vonzóbbá teszi a plasztik változatnál, ha pedig a zene világát nézzük, az LP rajongók is erre esküsznek: a régi hanglemezek borítójára emlékeztető papír alapú tokok közül a Digipack CD tok (a többi papíralapú borítóval együtt) egyfajta hidat, átmenetet képez a múlt és a jelenkor között, mégis modern és egyedi.Ha adathordozónk külső megjelenése is fontos a számunkra, akkor a Digipack CD tok az egyik legjobb választás. Akár matt, akár fényes fóliázást választunk hozzá, biztosan elnyeri annak a személynek a tetszését, akinek átnyújtjuk, tartalmazzon az a lemez referencia anyagot, szöveget, mozgóképet, zenét. Akárcsak a Digipack DVD tok esetében, itt is lehetőség van a többpaneles változat legyártására. A leggyakoribb változat természetesen a négypaneles verzió. Esztétikai, s részben tartalmai szempontból sosem árt, ha a CD-hez booklet is jár. A négypaneles Digipack CD tok esetében is van erre lehetőség. Első megoldás, ha a bookletet a belső panelben kialakított zsebbe csúsztatják. Második megoldás, ha a booklet füzet utolsó oldalát a belső panelhez ragasztják, így a booklet a tok része lesz, anélkül tudjuk lapozni, hogy a kettőt egymástól elválasztanánk.

Ez utóbbi változatra példa a múltkori Digipack DVD tokról szóló cikkben említett "Egy Hét Pesten És Budán" című film filmzenealbuma, a "Metszetek", Dés László zeneszerző munkája. A matt fóliázású tok ragasztott bookletet rejt, melyben a zeneszerző sorai olvashatóak a filmzene elkészítési körülményeiről magyar, illetve angol nyelven. CD tokok közül a ragasztott booklettel rendelkező Digipack tokok állnak a legközelebbi rokonságban a CD mellékletes könyvekkel. Vannak olyan esetek, amikor a korongon hallható zene szinte megköveteli, hogy a tok, amiben megjelenik, hozzá hasonló kvalitású legyen. Ebben az esetben ez maximálisan sikerült, bizonyítva ezzel a Digipack CD tok letisztult eleganciáját.


Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés