Cikkek

Dvd készítés neroval

Sok felhasználó összezavarodik a sok lehetőségtől amit a program biztosít, ezért ebben az útmutatóban tisztázunk pár dolgot: Hogyan lehet olyan DVD videó lemezt gyártani, amit az asztali lejátszók visznek, olyan fájlokból, mint az IFO és VOB. Ha olyan DVD lemezt akarsz készíteni, ami adat vagy zene fájlokat tartalmaz, csak válaszd ki a DVD-ROM (ISO) opciót és ne azt, amit ebben az útmutatóban mutatunk. A végén lesz egy extra lépés, ami megmutatja, hogyan lehet ISO fájlokat kiírni.

1. lépésEz az ablak nyílik meg a Nero indításakor, ha nem jön fel, csak nyomd meg a New gombot a bal felső sarokban. Itt válaszd a DVD-t(1), aztán a DVD-Video opciót(2). Itt jobb, ha lassú sebességet állítasz be mint a 4X (3), főleg, ha a lejátszód régi. Végül kattints a New gombra(4).

2. lépésItt válaszd ki a fájlokat, amiket a DVD-re akarsz írni (1) és húzd be a VIDEO_TS mappába(2). Fontos, hogy ebbe a mappába húzd be! Ha más formátumú fájlod van, mint AVI vagy MKV, azokat át kell konvertálnod.

3. lépésItt, kiválaszthatod a Verify written data (1) opciót, ha ellenőrzést is akarsz. Emlékez arra, hogy az előbb mit mondtam a sebességgel kapcsolatban (2). Ha kész vagy, rakd be az üres DVD-t és kattints a Burn gombra.


Ez minden! Csak várj egy pár percet és a DVD elkészül.


Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés