Cikkek

Grafikák az adathordozón

Magának az adathordozónak a tartalmon túl természetesen esztétikai szerepe is van. Fontos, hogy akár CD-ről, akár DVD-ről, vagy bármely más adathordozóról beszélünk, még ha csak minimálisan is, de azon valamilyen grafikai elem, vagy információ szerepeljen.

Az esztétikán túl ez azért is fontos, hogy a borító alapján beazonosítható legyen az adathordozó, ha esetleg elkeveredik a toktól. Ezért is szerencsés, ha a lemezre olyan grafikát választunk, amely hasonlatos, vagy megegyezik a tokon látható ábrákkal. Ha kellő időt fordítunk egy adathordozó külsejére, a grafikákra, a feliratokra, az mindenképp igényességet sugároz, amint kézbe vesszük, így kiadványunk külső megjelenésére kifizetődő különösen nagy figyelmet fordítani. Adathordozónkon azonnal meglátszik, hogy mennyi időt szántunk kinézetére. Ez ugyan az egésznek csupán egy apró részlete, csakhogy az egész ilyen kis részletekről áll össze: mint mindennél, ez esetben is kiemelten fontos az első benyomás, s ha a kis részleteket is alaposan kidolgozzuk, a velünk szemben érzett bizalom is megnő azok szemében, akik később az általunk készített adathordozó hallgatói, vagy nézői lesznek.

A Republic együttes 2008-as, "Tiszta Udvar, Rendes Ház" című lemezénél találékonyan alkalmazták a CD kerek formáit, a korongra a Föld műholdas képét nyomtatták.


Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés