Cikkek

Jacket karton - egyszerű és nagyszerű


Bár az egyik legegyszerűbb toknak mondható, egyúttal az egyik legelterjedtebb is. A zenei szaklapok CD mellékletei nagyrészt ebbe csomagolva jelennek meg. Bár papíralapú, kellően strapabíró ahhoz, hogy a CD-t megvédje a kisebb ütődésektől, emellett méreteit tekintve végtelenül praktikus. Promóciós célokra kiváló.


Ha jobban megnézzük, a Jacket karton nem más, mint a régi, normál típusú LP borítók kicsinyített mása. Kezdő zenekarok számára ajánlott, akik zenéjüket szélesebb körben szeretnék megismertetni, ám nem akarnak nagy kiadásokba bocsátkozni. Természetesen nagynevű zenészek is igénybe veszik, így nem egyszer fordult elő, hogy a már korábban bemutatott Maxi CD tok mellett a Jacket kartont alkalmazzák kislemezek borítójaként.

Jó példa erre a Gary Moore 1997-es, "Dark Days In Paradise" című lemezének promóciójára kiadott Sampler. A lemez felül nyitható Jacket karton tokban jelent meg, négy számot tartalmazott a nagylemezről.

Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés