Cikkek

Karton borítás normál CD tokon

Sérülékenység esélyének csökkentése, esztétikai szempontok - ezen okoknak köszönhetően gyakran találkozhatunk olyan műanyag CD tokokkal, melyek plusz karton borítást kapnak. Mivel a tok paneljeinek találkozása helyet vesz el a borító teljes érvényesülésétől, a plusz karton borításnak részben feladata ennek a hiányózásának a betöltése is, így a borító tekintetében kialakult egységesség hasonlatos a Digipak tokhoz (épp emiatt a Digipak toktípusnál a plusz karton borítás nem jellemző).

Chris Rea 2001-es "The Very Best Of" lemeze jó példaként szolgál, itt a kisebb részletekre is kitértek. A röntgensugarakkal átvilágított gitárt ábrázoló borító végigfut a karton borításon az első borítónál kezdve a hátsó borítón át. Külön említést érdemel magának a lemeznek a grafikája is, a körkörösen feltekert kábellel.


2008-ban Michael Jackson "Thriller" című lemezének 25. évfordulós kiadása szivárvány árnyalatú külső kartonnal jelent meg.

Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés