Cikkek

Labelflash CD DVD lemezek nyomtatása

Labelflash A LightScribe technológiához hasonló eljárás, ugyanis a Lightscribe-hoz hasonlóan az adatok rögzítésére használt lézerrel gravírozza a mintákat. A Labelflash technika korábban került kifejlesztésre, a Yamaha, és a Fuji Photo Film cégek dolgozták ki közösen. de kevésbé terjedt el. A LabelFlash csak DVD-vel működik, CD-vel nem. Bármilyen DVD-re készíthetűnk mintát. A folyamat a Labelflashnél is ugyanaz, mint a Lightscribe-nál: megírjuk a DVD-nket, majd az írás után egyszerűen megfordítva tesszük be a lemezt, és máris indulhat a nyomás. Érdekessége viszont a lightscribe-bal szemben, hogy a korongok mindkét oldalára gravírozhatunk vele. A labelflash DVD csillogó kék színű. Kifejezetten csak labelflash gravírozásra alkalmas korongokat használhatunk. Az eljárás során semmilyen festékre nincs szükség.

Egyedüli hátránya az, hogy alkalmazására főleg alacsony példányszám esetén van lehetőség, mert a gravírozás akár 20-30 percig is eltarthat, valamint a gyártáshoz szükséges korongok nagyon drágák.


Labelflash cd, labelflash dvdA tesztelők megállapították, hogy a Lightscribe színvilága tetszetősebb a Labelflash csillogásával szemben, de minőségileg a Labelflash került ki győztesen, ugyanis ennél a technológiánál csupán egyszer kell megírni a lemezt ahhoz, hogy tökéletes minőséget kapjunk, míg a Lightscribenál érdemesebb még egyszer újranyomni az ábrát, annak érdekében, hogy a kép kontrasztja megfelelő legyen.


Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés