Cikkek

Lightscribe CD gyártás, DVD gyártás


A Lightscribe technológia olyan integrált rendszer, mely speciális bevonatú, kifejezetten a lightscribe gravírozásra alkalmas lemezeket és külön e célra kifejlesztett beégető (gravírozó) szoftvert alkalmaz precíz, szitanyomás minőségű címkék előállítására. A gravírozás nagyon egyszerű folyamat, ugyanis csupán egy Lightscribe technológiával rendelkező DVD íróra, egy olyan szoftverre, ami a címkézést tudja kezelni, valamint egy speciális réteggel ellátott adathordozóra van szükségünk. Az író a gravírozáshoz ugyanazt a lézerfejet használja, amelyet CD vagy DVD íráskor. A folyamatot úgy kell elvégezni, hogy miután megírjuk a DVD-nket, egyszerűen megfordítjuk a lemezt, és egy segédprogram segítségével elindítjuk a gravírozást, mely során a lemez fonákjára az adatrögzítésre használatos lézerrel ki tudjuk alakítani ábrákat, feliratokat, tehát gravírozunk. A gravírozást tehát bárki könnyedén el tudja végezni.

A lightscribe CD/DVD korongok több alapszínben is kaphatók: bézs, narancs, piros, sárga, zöld és kék. A címkés felület világosbarna, ebbe sötétebb árnyalatokkal készülnek a rajzok. A grafika tehát a korong alapszíneiből tevődik össze, és ezért tűnik úgy, hogy képesek vagyunk színes gravírozásra, de ez téves információ.
Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés