Cikkek

Műanyag DVD tokok

A "műanyag tok", amennyiben a DVD tokokról beszélünk, jóval több típust foglal magába, mint a CD tokok esetében, viszont a lényegi eltérés jóval kevesebb egy-egy típusnál.

Alapnak természetesen a "Normál DVD tok"-ot vehetjük: ez esetben a DVD rögzítő panelen túl booklet-rögzítő füleket tartalmaz a tok belseje. Ez a minimum tulajdonság. Azonban ez bővíthető, létezik tíz lemezes DVD tok is. Kijelenthetjük, hogy már valóban csak a személyes ízlés határozza meg, milyen tokot választunk DVD-nkhez, hiszen ma már lehetőségek széleskörű tárháza áll rendelkezésünkre: választhatunk DVD tokot több színben, de átlátszót, valamint CD tokhoz hasonlatos DVD tokot is. Ezutóbbi nem valami népszerű a DVD tokok világában az összetéveszthetőség miatt. Hosszú időn keresztül a DVD tok volt a sztenderd PC játékok borításánál, azt alkalmazták a legtöbb esetben. Még a jövő zenéje, hogy vajon a Blu-Ray tokoknak kialakul-e hasonlóan széles spektrumú választéka.

Első képen a "Santana: Supernatural Live" zenei DVD látható booklettel, a másodikon a "Grand Theft Auto: San Andreas" nevű PC játék: mindkettő normál, egy lemez tárolására alkalmas, megközelítőleg hasonló paraméterekkel rendelkező DVD tokban.

"Queen: Greatest Video Hits 1". Dupla DVD tok. Ha a booklet a helyén van, az egyes számú DVD lemez annak takarásában helyezkedik el."Queen: Greatest Video Hits 2". Az előző DVD folytatása eltérő konstrukciójú tokkal jelent meg, mely hasonlatos a háromlemezes DVD tokhoz, viszont a középső panelre csak egy lemez rögzíthető. Mindkét lemez hozzáférhető a booklet eltávolítása nélkül.

Egyedi ajánlat feliratkozás

Iratkozzon fel itt, és a jövőben elküldjük kiemelt akciós ajánlatainkat. Ne maradjon le!


FACEBOOK

Kövessen minket a világ legnagyobb közösségi portálján! Legyen az ismerősünk!

CIKKEK

Szekciónkban az adattárólással foglalkozó információs tárunkat ismerheti meg.

NYOMDAI AJÁNLATOK

Ismerje meg cégünk nyomdai weboldalát.
 

Hívjon minket!
+36 1 296 2489
+36 70 3644-066
Írjon nekünk!
info(kukac)adathordozok.hu
cd gyártás dvd gyártás cd sokszorosítás dvd sokszorosítás dvd nyomtatás cd nyomtatás digipack dvd készítés cd készítés Sitemap dvd másolás digipak
dvd lemezek plasztik kártya készítés